Dobrodošli u Đurić Company

 

Home O nama

     Đurić company d.o.o. osnovana je 2002.godine kao maloprodaja laminatnih podova sa pratećom opremom. Vremenom sve više prepoznajući želje kupaca i tržišnu potražnju ovakve vrste podova u Srbiji, kompanija se orijentiše  prvenstveno na uvoz i distribuciju laminata. Pored laminata uvozi i razne podloge za plivajuće podove, PVC lajsne za podove, PVC zide i fasadne obloge itd. 

      U maloprodajnim objektima proširuje ponudu robe na tepihe, otirače, troslojni parket, boje i lakove, fasadnu izolaciju, gips program itd.

      Iskušenja pred koja nas stavljaju trenutni zahtevi tržišta zajedno sa svim svojim različitostima još više su nas učvrstila u uverenju da je samo kvalitet ono što treba da ponudimo našim kupcima.

      U proteklih šesnaest godina poslovanja izgradili smo dobre poslovne odnose sa našim dobavljačima u Poljskoj, Francuskoj, Rumuniji i Bugarskoj, tako da Vam možemo ponuditi najbolje od asortimana njihovih proizvođača i to pod najpovoljnijim uslovima.

      Nadamo se da će svako od Vas imati priliku da, uz našu pomoć, za svoj dom ili poslovni prostor pronađe ono što zaista želi.

Đurić company d.o.o.

21400 Bačka Palanka

Miletićeva 98

PIB: 100753507

mat.br. 08764590

tel/fax: 021/897-614

mob: 063/655-184

https://www.djuriccompany.com/wp-content/uploads/2018/06/novi-logo-2.png